231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

FDC2011 ajankohta

FDC on aivan kulmantakana.

Järjestysporukalta on kyselty paljon tapahtuman ajankohtaa. Perinteisesti FDC on järjesty aina loppukesästä tai alkusyksystä. Tapahtuma pysyy tänäkin vuonna tuolla paikalla. Kuitenkin tarkkoja päiviä emme vielä näin marraskuussa osaa sanoa, paljon asioita on vielä varmistumatta ennen virallista ajankohdan ilmoittamista.

Tällä hetkellä vahvasti vaikuttaa siltä että Diabolon SM-kilpailut siirtyvät kesälle. Aiempien kokemuksiemme mukaan kahta jongleeraustapahtumaa ei kannata järjestää aivan peräkkäin sillä osallistujamäärät vähenevät. Näin ollen siirrämme FDC:tä todennäköiseksi elokuun loppuun tai jopa syyskuulle.

Festivaalia odotellessa kuuntelemme mielellämme ehdotuksianne ensi vuoden vieraista. Ehdotuksia voitte jättää tämän blogiviestin kommentteihin tai Facebook sivullemme.

This post is also available in: englanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>