231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

Päivät varmistuneet

FDC Dates 9.-11.9.2011FDC 2011 päivät ovat nyt varmistuneet. FDC pidetään Eräjärvellä 9.-11.9.2011. Odotimme pitkään Donald Grantin varmistuksia hänelle sopivista päivistä sekä päivämäärätietoja muista kesän tapahtumista kuten NJC:stä, Diabolon ja Jojon SM-kisoista sekä EJC:stä. Nyt iloksemme huomaan Samulin kanssa että diabolotapahtuma siirtyy takaisin alkuperäiselle paikelle syyskuiseen viikonloppuun. Ilmoittautumisen avaamme lähempänä tapahtumaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>