231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

FDC yo-yo open!

Lauantaina tapahtuu! FDC:ssä pidetään avoin jojokilpailu. SM-kilpailuista palkintoja jäi yli, joten Suomen Jojoyhdistys heittää jojot palkintokassaan ja antaa uuden mahdollisuuden skabailla. 3 minuutin freestylet, ilmoittautuminen paikanpäällä ja kaikki jojotyylit kisaavat samassa sarjassa. Ennen kaikkea rennompi meno kuin SM-kisoissa. ;) Kisamaksu 2euroa, käytetään kilpailijoiden tarjoiluihin.

FDC ilmoittautumisia on kuulemma tullut jonkin verran ja vielä mukaan mahtuu. Ilmoittautukaa mielellään etukäteen verkossa. Mikäli odotatte vielä varmistus emailia ilmoittautumisestanne niin ei kannata hätääntyä. Kaikki mahtuvat mukaan, Samuli on ollut vain älyttömän kiireinen Turussa pyörivän produktionsa kanssa ja Markokin on ollut tässä kuussa kotona vasta kaksi päivää. Hoidamme kaiken kuntoon, tärkeintä on että tulette paikalle FDC:hen sillä Eräjärvellä tulee räjähtämään ja kaikki on todellakin parempaa kuin puuro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>