231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

FDC -tuotteita

Näin toimistolla käy kova sutina kun viimeisiä valmisteluita FDC:hen hoidetaan. Ensimmäinen vieras saapuu nyt sunnuntaina Suomeen. Langerz on “erehdyksessä” saapumassa Tukholmaan keskiviikkona. Lähdemme kahden miehen voimin pelastamaan Lankun hurrien armoilta tänne, luvassa pieni roadtrip & laivareissu. Nettisivuillekin pitäisi viritellä pari juttua… ;)

Tämän vuoden FDC t-paidoista ei ole vielä tietoa mutta pyrimme hoitamaan ne parhaan mukaan. Sensijaan muuta pientä siistiä on luvassa. Oheisessa kuvassa rajattu erä FDC brändättyjä jojoja. Myös pientä koostetta viimevuoden tapahtumasta on kärytelty dvd:lle pari kipaletta. Näitä kannattaa kysellä tapahtumapaikalla, jos viime vuosi jäi kokematta niin tänä vuonna voidaan näyttää historia pätkiä viimevuodesta.

Kaikkien ilmoittautumiset ovat varmasti tulleet perille. Nyt vain enää teidän tarvitsee vain tulla paikalle tapahtumaan. Jos on epäselvyyksiä hinnoista yms. niin selvitellään niitä viimeistään paikanpäällä. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut niin voin vielä luvata että tilaa löytyy joten messiin vain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>