231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

Diabolothon tulokset

Diabolothon 2011 Results

Diabolothon skabat olivat äärimmäisen tiukat. Diabolourheilun huipputapahtuman kuninkaaksi kruunattiin Miro Kaiponen, joka kävi nappaamassa kiertopalkinnon takaisin itselleen. Nyt pokaali viettää jo toista vuottaan mestarilla. Tänä vuonna aiheesta sillä Miro niitti selkeästi eniten pisteitä tasaisesti kaikissa lajeissa. Grind obstacle kisaa lukuunottamatta, joka olikin ratkaisevan lajin asemassa. Uusi tulokas diabolothon tuloslistoille on Samuli Männistö joka saavutti eeppisesti hopeaa lämmittäen paikallisten katsojien sydämet. Diabolothon pronssi puolestaan lähti Tampereelle muutaman vuoden takaisen diabolothon mestarin sekä SM-kultapojan Marko Akkasen mukana.

Tänä vuonna kilpailuihin pokaalit sponsoroi Sirkus Kumiankka Oy. Muita tuotepalkintoja ei tänävuonna jaettu sillä sponsoreiden määrä oli edellisvuosia pienempi. Suomen Diaboloseura Ry kiittää kaikkia osallistujia tämän vuotisista kisoista ja toivottaa kaikki tervetulleikse vuoden 2012 Diabolothonkisoihin Eräjärvelle, jotka järjestetään jälleen FDC:n ohessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>