231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

Sijainti

Paikka & MajoitusErälinnan sali toimii harjoittelu paikkana. Kuvasssa Sirkus Kumiankan workshop solmuista vuodelta 2006. Nähtävissä paljon FDC t-paitoja. Kuva: Janne Laine

Eräjärven Erälinna toimii jälleen kerran tapahtumapaikkana. Yöpyminen toteutetaan koulumajoituksena, joten makuupussit ja makualustat on hyvä varata mukaan. Eräjärvellä on tuttuun tapaan yksi kauppa, josta voi ostaa ruokaa. Eräjärveltä löytyy myös ravintola sekä apteekki, mikäli niille on tarvetta. Otto -automaattia Eräjärvellä ei ole. Mikäli haluat ostaa festivaali paitoja tai Kumiankalta jotain muista varata tarpeeksi käteistä.

Tapahtumpaikalta löytyy myös pienimuotoinen keittiö, jossa ruuanlaittaminen on mahdollista. Kaikilta osallistujilta odotetaan oma-aloitteisuutta ruokailunsa suhteen. Viime vuotiseen tapaan aamupala saatetaan tarjota festivaalijärjestäjien toimesta. (tiedotamme tästä kun tiedämme lisää)

Kyyditys

Kyytejä Oriveden juna-asemalta Eräjärvelle järjestetään tuttuun tapaan. Mikäli saavut junalla ja tarvitset kyydin Oriveden asemata, sinun on syytä ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen saapumisaikasi ja henkilöiden lukumäärä. Näin osaamme tulla hakemaan teitä asemalta. Mikäli, ette ilmoita saapumisestanne, emme välttämättä ole hakemassa teitä asemalta. Kyydit järjestetään Orviveden asemalta ensimmäiset kyydit ovat järjestettävissä puoilta päivin torstaina x.x. Myös paluu kyydit Oriveden asemalle sunnuntaina x.x. pyritään hoitamaan tarvittaessa festivaalijärjestäjien toimesta.

Navigaattoriin FDC:n osoite

 

Eräjärventie 1652
35220 Eräjärvi

Eräjärven kartta

Näytä Eräjärvi, Finnish Diabolo Convention suuremmalla kartalla

This post is also available in: englanti