231 Front Street, Lahaina, HI 96761 info@givingpress.com 808.123.4567

Nuorten SM-kilpailut 2018

Diabolon SM-kilpailujen nuorten sarja kilpaillaan FDC -festivaalilla.

Nuoret diaboloharrastajat kilpailevat tänä vuonna Eräjärvellä 18.8.2018. Tänä vuonna nuorten sarjat järjestetään FDC -festivaalin yhteydessä ja näin uskomme osanoton olevan suurempi kuin edellisinä vuosina. Nuorten kilpailujen sarjat ovat pelkistetymmät kuin miesten sarjat, joiden suorittamiseen kuluu yleensä useampi päivä. Nuorten kilpailuissa käydään läpi kolme lajia joista yksi on vapaan tyylin ohjelma. Selkeyden vuoksi oheiset säännöt ja ohjeet kannattaa lukea läpi.

Osallistumismaksu: 0 euroa.

Kilpailun ajankohta: 18.8.2016 klo 14:00.

Kilpailupaikka: FDC -festivaali, Eräjärventie 1652, 35220 Eräjärvi. Sali Erälinna.

Lajit:

3 minuutin vapaaohjelma
Määrät
Mini Geet minuutissa.

Ilmoittautuminen: Tämän sivun alalaidassa.

3 minuutin vapaaohjelma

Vapaaohjelma eli freestyle voi sisältää mitä vain diabolotemppuja esimerkiksi yhdellä tai useammalla diabololla. Laakeridiabolot, kiinteäakseliset sekä yksikuppiset ovat kaikki sallittuja. Kilpailijan tehtävänä on tehdä kolmen minuutin esitys joka pisteytetään. Esityksen taustalla käytetään musiikkia joka kannattaa jättää järjestäjille ennen kilpailuja joko kilpailupaikalla (klo 14:00 mennessä) tai sähköisesti osoitteeseen marko@kumiankka.com

Määrät

Lajin tarkoitus on mitata kuinka montaa diaboloa kilpailija pystyy heittämään. Kilpailijalla on aina 1min aikaa aloittaa suoritus. Aika rajan jälkeen tippunutta diaboloa ei saa enää yrittää heittää uudelleen. Jokaisella yritettävällä esinemäärällä kukin diabolo on pysyttävä ottamaan kiinni kaksi kertaa, jotta suoritus hyväksytään. Jokainen kilpailija heittää ensin yhtä diaboloa ja mikäli saavuttaa hyväksytyn määrän heittoja voi hän siirtyä seuraavalle tasolle yrittämään suurempaa määrää jolloin hän saa jälleen minuutin aikaa aloittaa suoritus. Heittojen on tarkoitus lentää yli pään korkeudelle ja niitä kannattaa pyrkiä tekemään aina mahdollisimma paljon vaikka seuraavalle tasolle siirtymiseen tarvittava määrä heittoja olisi jo saavutettu.

Tasojen rajat ovat:
1D  10 kiinniottoa
2D  20 kiinniottoa
3D  30 kiinniottoa
4D  40 kiinniottoa

Mini Geet minuutissa

Kilpailijalle annetaan minuutti aikaa tehdä temppua “Mini Genocide”. Eniten kyseistä temppua tehnyt voittaa. Pisteytys lasketaan siten että mikäli tempun tekee tuplana saa siitä kaksi pistettä. Triplana, kolme pistettä ja niin edelleen. Suoritus aloitetaan siten että diabolossa ei ole vauhtia.

Kokonaispisteytys

Nämä kolme lajia pisteytetään siten että vapaan tyylin ohjelmalla on painotus ja kahdesta muusta lajista on mahdollista saada lisäpisteitä. Kokonaispisteet lasketaan näistä ja tehdään lopullinen sijoitustaulukko.

Ilmoittautuminen kilpailuihin