Vuosi 2011

Vuosi 2011 on lähtenyt mukavasti käyntiin. Pikkujoulusesongista selvittiin kunnialla ja nyt ovat opetukset lähteneet pyörimään. Diabolokursseja on ehditty järjestää jo kahtena eri viikonloppuna Valkeakoskella ja kolmaskin on samaan kaupunkiin suunnitteilla koskitalentin lisäksi. Myös Sahalahdelle suunnitellaan jongleerauskurssia. Jokaviikkoisia opetuksia pyörittelen pääasiassa Tampereella ja sen lähialueilla. Meikäläisen voi tavata useamman kerran viikossa Sorin Sirkuksella, Diaboloseuran treenivuorolla tai pitämässä Kangasalalla hyrräkerhoa koululaisille.

Yksittäisinä tapahtumina tulossa on useita jojotapaamisia, Nordic Juggling Convention, Pitkis Sport, Diabolon ja Jojon Sm-kilpailut, European Juggling Convention sekä lopulta FDC. Kesä menee pitkälti reissatessa tapahtumasta toiseen. Suurimman osan ajasta tapahtumien järjestäjänä mutta myös ainakin yhteen mennään ihan viettämään vapaa-aikaakin. Toivottavasti tapaan mahdollisimman monet teistä näissä tapahtumissa.

Pikkujoulusesonki 2010

20110318-200924.jpg

Pikkujoulusesonski on nyt kuumimmillaan. Ensimmäiset vahvistivat esiintyjänsä pikkujouluihin jo syyskuun toisella viikolla. Pitkin syksyä viikonloput ovat minunkin kalenteristani täyttyneet yksitellen. Vaikka pikkujoulusesonki alkaa hiljalleen taittua voitonpuolelle, hyvällä tuurilla kalenterista voi vielä löytyä vapaita päiviä. Suuret kiitokset kaikille joiden kanssa tänä vuonna on pikkujoulutemppuja tehty. On ilo huomata että samat ihmiset kutsuvat paikalle useampana vuotena. Se kertoo ehdottomasti siitä, että esitykseen on oltu tyytyväisiä.

Taikurimarko.net sai tässä samalla juuri pienen kohennuksen yleiseen ilmeeseen. Vaihdoin sivut WordPressin päälle ja tämä helpottaa päivityksien tekemistä sekä esityskuulumisten laittelua sivuille. Tällä hetkellä tosin julkisista esityksistä ei ole uutisoitavaa sillä kaikki loput tämän vuoden esityksistä ovat yksityisjuhlia. Hyvää Joulun odotusta kaikille!