Timothy Likes POP!corn – Diaboloshow

Vanha projekti on jälleen nostettu takaisin pöydälle. Soolon rakentaminen jatkuu ja tällä hetkellä käynnissä on uusien temppujen sekä ideoiden testailu Timothy Likes POP!corn -esitystä varten. Finnish Diabolo Convention 2009 Galashowssa tästä nähtiinkin ensimmäinen versio. Timothy on tekemässä paluuta 2012 FDC:hen uusien temppujen ja hiotumman esityksen kera. Luvassa on upeita grindejä ja vanhoja diabolotemppuja. Timothy on päättänyt näyttää maailmalle että vanhat diabolotemput ovat ehdottomasti uusia parempia. Se miten tässä tavoitteessa onnistutaan jää vielä jännitettäväksi…

Mikäli Timothy ei vielä hahmona ole tuttu miestä voi kuvata sanoilla: blondi, likinäköinen, cool, vanhoista ja erityisesti Amiga 500 peleistä demoista sekä musiikista kiinnostunut jonglööri. Muistuttaa hyvin paljon Markoa. Tässä hieman videomateriaalia ”poikien” viime harjoituksista demojen ja temppujen muodossa:

Uutta materiaalia on siis hiljalleen tulossa. Erityisesti uusin temppu, ”paita grindi niska rullauksella” on antanut paljon harjoitus intoa viime päivinä. Esityksen ensi-iltaa on kaavailtu 2012 -kesän puoliväliin. Tämän saapumista tilausesityksesi voi siis odotella vielä tovin, esimakua kuitenkin nähtävissä videoilta.

Video keväältä ja terveiset alkukesältä

Kesä on startannut mukavasti leirien merkeissä. Nyt ovat jo Sorin Sirkuksen ja Masalan sirkusleirit takana ja huomena suuntaan auton nokan kohti Kokemäen Liikkis 2011 leiriä. Paikalle kokoontuu reilut 1500 lasta ja 250 ohjaajaa. Vedän leiripaikalla 2o hengen jongleerausleiriä yhdessä Koskijugglingin Jyrin kanssa. Kesän jongleerausfestivaaleista Nordic Juggling Convention on myös onnellisesti takana ja tapahtumista ovatkin seuraavaksi edessä Diabolon SM-kisat Heinäkuun toisella kokonaisellaviikolla ja Euroopean Juggling Convention Elokuun alussa. Menoa siis riittää yksittäisten keikkojen ohella. Oikein mukavaa kesää kaikille. Tässä vielä keväältä diabolovideo, jonka tein yhdessä Jussin kanssa.

Diabolovideo Valkeakoskelta

Valkeakoskella järjestettiin jälleen päivän mittainen diabolokurssi,  jota olin vetämässä. Paikalle tuli melkein 15 paikallista lahjakkuutta ja kurssi oli jo kolmas viikonloppukurssi paikkakunnalla. Selvästi innostusta riittää. Kuulin myös ilokseni että Sorrilan koululla järjestetään viikottaisia harjoituksia Nuorien Kotkien toimesta. Mikäli harjoitustilasta on puutetta kannattaa suunnata lauantaisin kello yhdeksi sinne. Kiitokset kaikille näihin kursseihin osallistuneille sekä järjestäjille erityisesti Valkeakosken nuorisotoimelle sekä Nuorille Kotkille.

Ennen lauantain opetuksia sekä kurssin jälkeen minulla oli hyvää aikaa käydä hieman haukkaamassa raitista ilmaa ja käydä katselemassa Apianrantaa. Maisemat ovat upeita ja uusi kesäteatteri näyttää todella hyvältä. Samalla tuli kuvattua oheinen diabolovideo näin verkkosivuillekkin: