SM-kisat 2011 tuplakultaa ja pronssia

Kuvaaja: Ninni TuononenVuoden 2011 Diabolojongleerauksen sekä Jojopelaamisen SM-kilpailut ovat nyt takana. Alan ammattilaiset ja monet harrastajat kokoontuivat Joensuuhun, jossa kilpailut pidettiin osana Popkatua. On erittäin mukava nähdä kuinka muut harrastajat kehittyvät uskomattoman nopeata vauhtia. Tänävuonna yllätyksekseni pystyn toteamaan pysyneeni myös itse vauhdissa mukana. Kilpailuista palasin kotiin kolme pokaalia rikkaampana.

Diabolojongleerauksen SM-kulta tuli suurena yllätyksenä ja mukavasti myös jojon X-sarjan kulta sekä 1A sarjan pronssi tuntuvat käsissä. Nyt on jo kolme vuotta on kilpailtu ja tehty työtä näiden sijoitusten eteen. Täytyy kyllä todeta että nämäkin sijoitukset ovat olleet aivan hiuskarvan varassa. Yleisössä olleet varmasti tietävät mitä tarkoitan.

Erittäin suuret kiitokset kaikille kannustuksesta ja reilusta pelistä. Toivottavasti nähdään FDC:ssä Eräjärvellä syyskuussa sekä vuoden päästä jälleen SM-kilpailuissa.

Lisää kuvia ja tunnelmia voi katsella seuraavien linkkien takaa:
http://yle.fi/alueet/pohjois-karjala/2011/07/popkatu_rokkaa_ja_rullaa_2726065.html
http://popkatu.fi/media/lehdistoetiedotteet/71-diabolon-ja-jojon-sm-kilpailut-saatiin-paeaetoekseen-taenaeaen-joensuussa