Pikkujoulusesonki 2010

20110318-200924.jpg

Pikkujoulusesonski on nyt kuumimmillaan. Ensimmäiset vahvistivat esiintyjänsä pikkujouluihin jo syyskuun toisella viikolla. Pitkin syksyä viikonloput ovat minunkin kalenteristani täyttyneet yksitellen. Vaikka pikkujoulusesonki alkaa hiljalleen taittua voitonpuolelle, hyvällä tuurilla kalenterista voi vielä löytyä vapaita päiviä. Suuret kiitokset kaikille joiden kanssa tänä vuonna on pikkujoulutemppuja tehty. On ilo huomata että samat ihmiset kutsuvat paikalle useampana vuotena. Se kertoo ehdottomasti siitä, että esitykseen on oltu tyytyväisiä.

Taikurimarko.net sai tässä samalla juuri pienen kohennuksen yleiseen ilmeeseen. Vaihdoin sivut WordPressin päälle ja tämä helpottaa päivityksien tekemistä sekä esityskuulumisten laittelua sivuille. Tällä hetkellä tosin julkisista esityksistä ei ole uutisoitavaa sillä kaikki loput tämän vuoden esityksistä ovat yksityisjuhlia. Hyvää Joulun odotusta kaikille!