Diabolovideo Valkeakoskelta

Valkeakoskella järjestettiin jälleen päivän mittainen diabolokurssi,  jota olin vetämässä. Paikalle tuli melkein 15 paikallista lahjakkuutta ja kurssi oli jo kolmas viikonloppukurssi paikkakunnalla. Selvästi innostusta riittää. Kuulin myös ilokseni että Sorrilan koululla järjestetään viikottaisia harjoituksia Nuorien Kotkien toimesta. Mikäli harjoitustilasta on puutetta kannattaa suunnata lauantaisin kello yhdeksi sinne. Kiitokset kaikille näihin kursseihin osallistuneille sekä järjestäjille erityisesti Valkeakosken nuorisotoimelle sekä Nuorille Kotkille.

Ennen lauantain opetuksia sekä kurssin jälkeen minulla oli hyvää aikaa käydä hieman haukkaamassa raitista ilmaa ja käydä katselemassa Apianrantaa. Maisemat ovat upeita ja uusi kesäteatteri näyttää todella hyvältä. Samalla tuli kuvattua oheinen diabolovideo näin verkkosivuillekkin: