Timothy Likes POP!corn – Diaboloshow

Vanha projekti on jälleen nostettu takaisin pöydälle. Soolon rakentaminen jatkuu ja tällä hetkellä käynnissä on uusien temppujen sekä ideoiden testailu Timothy Likes POP!corn -esitystä varten. Finnish Diabolo Convention 2009 Galashowssa tästä nähtiinkin ensimmäinen versio. Timothy on tekemässä paluuta 2012 FDC:hen uusien temppujen ja hiotumman esityksen kera. Luvassa on upeita grindejä ja vanhoja diabolotemppuja. Timothy on päättänyt näyttää maailmalle että vanhat diabolotemput ovat ehdottomasti uusia parempia. Se miten tässä tavoitteessa onnistutaan jää vielä jännitettäväksi…

Mikäli Timothy ei vielä hahmona ole tuttu miestä voi kuvata sanoilla: blondi, likinäköinen, cool, vanhoista ja erityisesti Amiga 500 peleistä demoista sekä musiikista kiinnostunut jonglööri. Muistuttaa hyvin paljon Markoa. Tässä hieman videomateriaalia ”poikien” viime harjoituksista demojen ja temppujen muodossa:

Uutta materiaalia on siis hiljalleen tulossa. Erityisesti uusin temppu, ”paita grindi niska rullauksella” on antanut paljon harjoitus intoa viime päivinä. Esityksen ensi-iltaa on kaavailtu 2012 -kesän puoliväliin. Tämän saapumista tilausesityksesi voi siis odotella vielä tovin, esimakua kuitenkin nähtävissä videoilta.

Magiaa! -taikafestivaali 20.-22.10. Porissa

Tuleva viikonloppu 20.-22.10.11 Porissa pitää sisällään taikuutta monessa muodossa. Tapahtuma alkaa taikurikurssilla jo torstaina sekä jatkuu esityksillä perjantain ja lauantain ajan. Joukkoon mahtuu niin, näyttämötaikuutta kuin lähitemppujakin useamman illan ajalta. Marko on tapahtumassa esiintymässä kolmessa paikassa:

Lähitaikuutta Ravintola Kirjakaupassa Pe 21.10 Klo 23:00 alkaen.

Lastenshow Tapahtumaravintola Kulttuurikulmassa La 22:10. Klo 15:00. Liput 10e. Lippuja saatavana Porin Sokoksen neuvonnasta, Winstonista sekä esityspäivänä KultuuriKulman ovelta.

Lähitaikuutta Bar & Coffee Havanassa La 22.10 Klo 20:00 alkaen.

Lisätietoja http://www.magiaa.net/