Esitykset

Marko esiintyy viikoittain erilaisissa tapahtumissa eri puolella Suomea. Marko tarjoaa esimerkiksi seuraavia ohjelmapaketteja eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin:

Diabolo-jongleeraus & jojotemput

Kuva: Kristian WanvikDiabolo-jongleeraus on noussut suureen suosioon viime aikoina ja taitavista esiintyjistä sekä opettajista on suomessa huutava pula. Marko on taikatemppujen lisäksi erikoistunut narulla pyöriviin taitoleluihin, joihin kuuluvat diabolo sekä jojo.

SM- kulta 2011 sekä pronssi 2010 puhuvat jo puolestaan diabolotemppujen tasoa mitatessa ja jojoissa puolestaan Marko on sijoittunut SM-kilpailuissa kahdessa eri sarjassa hopealle vuonna 2010 sekä voittanut toisessa jojo-sarjassa kultaa vuonna 2011.

Marko seuraa aktiivisesti jongleerausalan kehittymistä kansainvälisellä tasolla ja edustaa Suomea erilaisissa tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Nyt on hyvä hetki muistella porukalla Coca-Cola jojojen kulta-aikaa ja päästä kenties itsekkin verestämään muistoja.

Haluatko Sinä nähdä kuinka korkealle diabolo voi lentää?

Lasten show

Kuva: Kristian WanvikTaikuri Marko on suosittu vierailija lapsille tarkoitetuissa tapahtumissa. Hänen näppärille tempuilleen ja tarinoilleen on naurettu jo suuressa osassa Etelä-Suomea. Taikuri Marko on varma piristys tapahtumaan.

Esityksen tärkeänä osana ovat taikuuden lisäksi myös avustajat, joita Marko mielellään ottaa osaksi yleisön joukosta. Avustajat palkitaan avusta näyttämöllä. Esityksessä ovat mukana narut, liinat, ”ostos-tv:n onget” sekä tietenkin Markon karvainen ystävä pesukarhu Santeri.

Esityksessä voidaan käyttää valo- sekä äänitekniikkaa mahodollisuuksien mukaan ja luonnollisesti pieni lavakin on plussaa. Olosuhteista huolimatta esityksen onnistuminen on varmaa sillä esityksen tärkein osa on Taikuri Marko!

Aikuisten show & lähitaikuus

Taikuri Marko - http://www.juhakuvaa.com

Kun kyseessä ovat yrityksien asiakastilaisuudet, häät tai esimerkiksi pikkujoulut, ei lasten esitys ole aina sopiva. Onneksi ohjelmaa löytyy myös aikuisille.

Markon esitys voi aloittaa päivän epämuodollisemman osuuden kun virallisimmat kaavat on käyty läpi tai kruunata jo hyvin onnistuneen päivän. Aikuisten esitys yhdistää perinteistä taikuutta, stand-up-komiikkaa sekä ajatustenlukua luoden näin vapaampaa tunnelmaa kevyempää illanviettoa varten.

Usein näyttämöesitykseen yhdistetään myös lähitaikuus, jossa temput tuodaan aivan silmien eteen. Temput tapahtuvat niin lähellä silmiä, ettei niitä tahdo uskoa todeksi. Lähitemppujen kautta jokainen pääsee osallistumaan taikuuteen ja koko tilaisuudesta tulee yhtenäisempi. Lähitaikuus voidaan toteuttaa kiertelemällä pääohjelman välillä pöydissä, mutta miksei myös koktailkutsuilla ilman pöytiä tai odotellessa ohjelman alkua.

Esityksessä voidaan käyttää äänentoisto- ja/tai valotekniikkaa tarvittaessa.

Sirkus Kumiankka ja muut esitykset

Marko on myös osa Sirkus Kumiankkaa. Ohjelmatoimisto Sirkus Kumiankka tarjoaa jongleeraus-esityksiä, taikuutta, tulinumeroita sekä useamman esiintyjän kokonaisuuksia. Mikäli haluamasi esitys ei löydy Taikuri Markon sivuilta kannattaa seuraavaksi suunnata www.kumiankka.com osoitteeseen ja katsoa siellä tarjottavia esityksiä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Markoon (marko(at)kumiankka.com).

Kommentointi on suljettu.