Esitykset

Oletko tavannut miehen, joka kutsuu itseään lavalla Taikuri Markoksi? Tai etsitkö esiintyjää tapahtumaasi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Lue alta erilaisten esitysten kuvaukset. Vaikka pääasiassa esiinnynkin lasten ja nuorten tapahtumissa voin myös räätälöidä juuri sinulle sopivan esityksen.

Lasten show

Taikuri Marko on suosittu vierailija lapsille tarkoitetuissa tapahtumissa. Hänen näppärille tempuilleen ja tarinoilleen on naurettu jo suuressa osassa Etelä-Suomea. Taikuri Marko on varma piristys koko perheen tapahtumaan, lasten juhliin, pikkujouluihin tai kevätkauden päättäjäisiin.

Esityksen tärkeänä osana ovat taikuuden lisäksi myös avustajat, joita Marko mielellään ottaa osaksi yleisön joukosta. Avustajat palkitaan avusta näyttämöllä. Esityksessä ovat mukana narut, liinat, ”ostos-tv:n onget” sekä tietenkin Markon karvainen ystävä pesukarhu Santeri.

Esityksessä voidaan käyttää valo- sekä äänitekniikkaa mahdollisuuksien mukaan ja luonnollisesti pienikin lava on plussaa. Olosuhteista huolimatta esityksen onnistuminen on varmaa sillä esityksen tärkein osa on Taikuri Marko!

Lavashow & lähitaikuus

Kun kyseessä ovat yrityksien asiakastilaisuudet, häät tai esimerkiksi pikkujoulut, on esityksen oltava hieman toisenlainen. Onneksi ohjelmaa löytyy myös aikuisille.

Markon esitys voi aloittaa päivän epämuodollisemman osuuden kun virallisimmat kaavat on käyty läpi tai kruunata jo hyvin onnistuneen päivän. Lavashow  yhdistää perinteistä taikuutta, stand-up-komiikkaa sekä jongleerausta luoden näin vapaampaa tunnelmaa kevyempää illanviettoa varten.

Usein näyttämöesitykseen yhdistetään myös lähitaikuus, jossa temput tuodaan aivan silmien eteen. Temput tapahtuvat niin lähellä silmiä, ettei niitä tahdo uskoa todeksi. Lähitemppujen kautta jokainen pääsee osallistumaan taikuuteen ja koko tilaisuudesta tulee yhtenäisempi. Lähitaikuus voidaan toteuttaa kiertelemällä pääohjelman välillä pöydissä, mutta miksei myös coctailkutsuilla ilman pöytiä tai odotellessa ohjelman alkua.

Esityksessä voidaan käyttää äänentoisto- ja/tai valotekniikkaa tarvittaessa.

Diabolo-jongleeraus & jojotemput

Diabolo-jongleeraus on noussut suureen suosioon viime aikoina ja taitavista esiintyjistä sekä opettajista on suomessa huutava pula. Marko on taikatemppujen lisäksi erikoistunut narulla pyöriviin taitoleluihin, joihin kuuluvat diabolo sekä jojo.

Marko on moninkertainen SM-mitalisti ja seuraa aktiivisesti jongleerausalan kehittymistä kansainvälisellä tasolla edustaen Suomea erilaisissa tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Nyt on hyvä hetki muistella porukalla Coca-Cola jojojen kulta-aikaa ja päästä kenties itsekkin verestämään muistoja.

Haluatko Sinä nähdä kuinka korkealle diabolo voi lentää?

Sirkus Kumiankka ja muut esitykset

Marko on myös osa Sirkus Kumiankkaa. Ohjelmatoimisto Sirkus Kumiankka tarjoaa jongleeraus-esityksiä, taikuutta, tulinumeroita sekä useamman esiintyjän kokonaisuuksia. Mikäli haluamasi esitys ei löydy Taikuri Markon sivuilta kannattaa seuraavaksi suunnata www.kumiankka.com osoitteeseen ja katsoa siellä tarjottavia esityksiä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Markoon (marko@kumiankka.com).