Stand-up taikuus & lähitaikuus

Markon esitys voi aloittaa päivän epämuodollisemman osuuden kun virallisimmat kaavat on käyty läpi tai kruunata jo hyvin onnistuneen päivän. Aikuisille suunnattu esitys yhdistää perinteistä taikuutta, stand-up-komiikkaa sekä ajatustenlukua luoden näin vapaampaa tunnelmaa kevyempää illanviettoa varten.

Usein näyttämöesitykseen yhdistetään myös lähitaikuus, jossa temput tuodaan aivan silmien eteen. Temput tapahtuvat niin lähellä silmiä, ettei niitä tahdo uskoa todeksi. Lähitemppujen kautta jokainen pääsee osallistumaan taikuuteen ja koko tilaisuudesta tulee yhtenäisempi. Lähitaikuus voidaan toteuttaa kiertelemällä pääohjelman välillä pöydissä, mutta miksei myös koktailkutsuilla ilman pöytiä tai odotellessa ohjelman alkua. Yrityksien tilaisuuksien lisäksi näyttämötaikuus sopii hyvin häihin ja lähitaikuus puolestaan esimerkiksi messuille.

Esityksessä voidaan käyttää äänentoisto- ja/tai valotekniikkaa tarvittaessa. Stand-up taikuus kestää noin 25minuuttia. Lähitemppuja usein tehdään puolestaan 1-3 tunnin ajan. Mikäli tarvitset lisäätietoja esityksistä ja niiden yksityiskohdista, laita viestiä tai soita niin katsotaan yhdessä millainen esitys soveltuu parhaiten tilaisuuteesi!

Kysy esityksistä lisää!

Vastaa