Toimitus ja palautusehdot

Kumiankka-Shopista ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Asiakkaan vastuulla on huolehtia tuotteen kunnosta ja sen mukana toimitettavista tarvikkeista, kunnes tuote on päätetty pitää. Sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sen eri ominaisuuksia, mutta tuotetta ei saa ottaa käyttöön tai vahingoittaa sitä. Mikäli tuote on viallinen, ole yhteydessä aina meihin ennen palautusta.

Palautus Postin kautta
 

  1. Ole yhteydessä asiakaspalvelumme shop@kumiankka.com ja kerro että haluat palauttaa tuotteen. Teemme sinulle Helposti pakettia varten koodin jolla voit lähettää paketin suoraan pakettiautomaatista.
  2. Pakkaa tuote oheistarvikkeineen hyvin lähetystä varten, jotta se ei vaurioidu matkalla ja lähetä paketti käyttämällä saamaasi Postin Helposti koodia.

Palautusosoite:


Sirkus Kumiankka Oy
Hirvikatu 28 B6
33240 Tampere
 
Voit halutessasi myös sopia palautuksesta suoraan Markolle Tampereella tai Aarolle Lappeenrannassa.

Toimitusehdot:

Toimitamme tällä hetkellä tuotteet Postin välityksellä. Tuotteita postitamme vähäisen myynnin vuoksi pääsääntöisesti vain tiistaisin. Kuitenkin lisäpostituksia teemme aina tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan. Postituspäivästä laskettuna pakettien toimitusaika on n. 2-3 päivää.

Lähetyskulu tuotteissa on tällä hetkellä 7,50euroa per lähetys. Pidätämme oikeuden kuitenkin muutoksiin Postin pakettien lähetyshintojen muuttuessa.

Tilausehdot

Tilatessaan tuotteita Sirkus Kumiankalta asiakas hyväksyy, toimitus-, palautusehdot sekä tietosuojaselosteen.