Kumiankka-Shop

“Jojo- ja diabolotarvikkeiden erikoiskauppa.”

Kumiankka-Shop on verkkokauppa, jota  pyörittää Sirkus Kumiankan Marko muiden töiden ohella. Verkkokauppa on erikoistunut diaboloihin, jojoihin sekä muihin taitoleluihin joita on hankalaa saada muista suomalaisista liikkeistä.  Verkkokauppa on fyysisesti pieni eikä sillä ole ns. kivijalkamyymälää mutta yritämme korvata tämän reippaasti paremmalla palvelulla sekä asiantuntemuksella. Kauppa löytyy osoitteesta http://shop.kumiankka.com

kumiankkashop-small

Kumiankka-Shopin voi bongata usein erilaisista diabolo tai jojo tapahtumista, kuten FDC:stä tai Diabolon SM-kilpailuista. Myös toimitukset muihin pienempiin tapaamisiin ovat mahdollisia kunhan niistä sovitaan vain etukäteen! Korttimaksulaite ja kassajärjestelmä ovat helposti liikuteltavissa mukana joten ostokset eivät jää maksutavoistakaan kiinni. Tervetuloa ostoksille!

2 thoughts on “Kumiankka-Shop”

    1. Hei, valitettavasti ei ole hetkeen Kuopion suunnalla. Ensi kesänä ollaan taas kyllä Popkadulla (Ilosaarirokkia edeltävällä viikolla) SM-kilpailuissa ja suosittelisi että tulisitte katsomaan sitä!

Vastaa